lunes, 19 de diciembre de 2011

Internet amb ulls de jove

Bon dia frikis i frikes!


Avui estic molt content i es que a partir d'avui surt a la llum el llibret-guia "Internet amb ulls de jove" en 123 capçaleres de la Premsa Comarcal Catalana... En total 200.000 exemplars repartits arreu del territori Català. Es tracta d'una aposta per divulgar les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies entre els més joves i, en especial, entre el públic familiar. El guió l'han fet na Natalia Touzon i l'Oriol Lladó i els dibuixos i tires còmiques obra d'un tal Franchu, no sé si us sona, és un humorista gràfic que normalment dibuixa cargols... jejeje.


Doncs això, ja podeu anar a comprar la vostra publicació de la Premsa Comarcal que vindrà amb un regal molt xulo!!!


*********************************************


Buenos días frikis y frikas!


Hoy estoy muy contento y es que a partir de hoy sale a la luz el librito-guía "Internet amb ulls de jove" en 123 cabeceras de la Prensa Comarcal Catalana... En total 200.000 ejemplares repartidos por toda Catalunya. Se trata de una apuesta para divulgar las oportunidades que ofrecen las nuevas tecnologías entre los más jóvenes y, en especial, entre el público familiar. El guión es de Natalia Touzon y l'Oriol Lladó y los dibujos y tiras cómicas obra de un tal Franchu, no sé si os sonara, es uno que normalmente dibuja caracoles... jejeje.


Pues eso, ya podéis ir a comprar vuestra publicación de la Prensa Comarcal Catalana que viene con un regalito mu chulo!!!¡¡¡ABRAZAZOS Y ABRAÇADOTES FRIKIS I FRIKAS!!!

lunes, 12 de diciembre de 2011

Cargols centenarios

Els cargols ja són centenaris, avui la tira còmica més bavosa ha arribat a la xifra de 100 tires còmiques publicades i ho ha aconseguit en poc més d'un any... Fins on arribaran els nostres amics gasteròpodes?

********************************************* 

Los cargols ya son centenarios, hoy la tira cómica más babosa ha llegado a las 100 tiras cómicas publicadas y lo ha conseguido en poco más de un año... Hasta llegaran nuestros amigos gasterópodos?

¡¡¡ABRAZAZOS Y ABRAÇADOTES FRIKIS I FRIKAS!!!