viernes, 30 de marzo de 2012

Enfoteu-vos-en! Humor indignat. 45 dibuixants contra la crisi

Benvolguts frikis y frikes,


Avui divendres a les 11:30 del matí es presenta a la Central del Raval (C. Elisabets, 6, Barcelona) el llibre "ENFOTEU-VOS-EN! Humor indignat. 45 dibuixants contra la crisi", un llibre on 45 ninotaires de diversos mitjans de comunicació catalans ens hem aplegat per fer una crònica denúncia de les desigualtats socials del nostre món i del nostre entorn més proper utilitzant tots els recursos humorístics de la vinyeta.


Amb el llibre no només passareu una bona estona si no que a més a més al comprar-lo estareu ajudant als projectes que desenvolupa la Fundació Arrels que lluita contra la pobresa i l'exclusió social, ja que tots els beneficis d'aquest llibre van destinats a aquesta fi.


*********************************************


Queridos frikis y frikas,


Hoy viernes a las 11:30 de la mañana se presenta en la Central del Raval (C. Elisabets, 6, Barcelona) el libro "ENFOTEU-VOS-EN! Humor indignat. 45 dibuixants contra la crisi", un libro donde 45 dibujantes de diversos medios de comunicación catalanes nos hemos unido para hacer una crónica denuncia de las desigualdades sociales de nuestro mundo y de nuestro entorno más próximo utilizando todos los recursos humorísticos de la viñeta.


Con el libro no sólo pasareis un buen rato si no que además al comprarlo estaréis ayudando a los proyectos que desarrolla la Fundació Arrels que lucha contra la pobreza y la exclusión social, ya que todos los beneficios de este libro van destinados a este fin.


1 comentario: