lunes, 14 de septiembre de 2009

Embolao resolution

Bon dia frikis i frikes,

Abans de res, us volia donar les gràcies a tots i totes per les mostres de suport que em vau donar la setmana passada amb el “embolao” i que finalment va acabar sent una mera anècdota... Sembla ser que certa vinyeta hagi agafat vida pròpia i s’estigui passejant per mig món a través del internete, bé, millor, al cap i a la fi no deixar ser publicitat.

Respecte a la noticia errònia que us apuntava en l’anterior postal final ho vam solucionar perfectament amb el periodista que la va redactar... Les presses, un mal entès i d’altres capritxos del destí van fer que sortís la noticia que va sortir. Però he de reconèixer que igual que es van equivocar amb la noticia acte seguit van actuar amb rapidesa i eficàcia per eliminar-la.

Per això, no només us dono les gràcies a vosaltres estimats frikis i frikes lectors,si no molt especialment al periodista en qüestió que sense voler-ho ha fet sonar el meu nom aquests dies per internet... Així com a la resta de periodistes que s’han posa’t en contacte amb mi aquests dies per a verificar-desmentir la noticia.

A tots i totes frikis i frikes,

¡¡¡GRÀCIES!!!

Amb una vinyeta còmica, ara si! jejeje

*********************************************************

A los buenos días frikis y frikas,

Antes de nada, daros a todos y todas las gracias por las muestras de apoyo de la semana pasada con el “embolao” que acabo resultando una mera anécdota... Parece que cierta viñeta haya tomado vida propia y se esté paseando por medio mundo a través del internete, bueno pues mejor, al fin y al cabo no deja de ser publicidad.

Respecto a la noticia errónea que os apuntaba en el anterior post al final lo solucionamos perfectamente con el periodista que la redactó... Las prisas, un mal entendido y demás caprichitos del destino hicieron que saliera la noticia que salió. Pero he de reconocer que al igual que se equivocaron con la noticia acto seguido actuaron con gran rapidez y eficacia para eliminarla.

Por eso, no sólo os doy las gracias vosotros estimados frikis y frikas lectores, si no muy especialmente al periodista en cuestión que sin quererlo ni beberlo ha hecho sonar mi nombre estos días por todo el internete... Así como a demás periodistas que se han puesto en contacto conmigo estos días para verificar-desmentir la noticia.

A todos y todas frikis frikas…

¡¡¡GRACIAS!!!

Con una viñeta comica, ahora si! jejeje

3 comentarios:

  1. Franchu...
    Encara no sé què va passar!!!!
    La notícia ja havia desaparegut quan la vaig anar a consultar...
    Em pots fer 5 cèntims?
    Merci!!

    ResponderEliminar
  2. Doncs al periodista aquest que va crear el malentés l'hauries de convidar a una birra com a mínim. Deu n'hi do la publicitat que has tingut aquests dies!!!!

    ResponderEliminar
  3. Franchu, deu ni do com va corrent aquesta vinyeta per internet i el malentès que l'acompanya.
    Aviam si al final et demanen de publicar-la al Jueves o surt pel Polònia o qualsevol altre espai d'humor i sàtira.
    Enhorabona per la vinyeta.
    M'encanta!

    ResponderEliminar