martes, 22 de enero de 2013

Franchu, el único AUTOEDITOR

¡A los buenos días frikis y frikas! 

El otro día gracias al amigo Andres PSN supe que FICOMIC ya había publicado el listado de novedades editoriales de cómic de 2012 (ver pagina 3 del pdf), y cuál fue mi sorpresa al ver que no sólo aparece el cómic "La tira de Cargols, Humor baboso" si no que además aparece como único cómic autoeditado del 2012, sé que no es cierto, conozco a más compañeros que este 2012 han conseguido la azaña de autoeditarse un cómic, de hecho tengo algunos de estos cómics... Pero si quieren dejarme solo ante todos los grandullones editoriales acepto el reto y voy a hacer campaña para conseguir que mi cómic sea uno de los nominados a "Mejor obra de autor español de 2012", o "Autor revelación español de 2012" da igual, lo importante es intentarlo! 

 Así que hago un llamamiento a tod@s l@s compañer@s del lápiz y profesionales del sector del cómic a que en su hoja de votaciones de la 1ª fase incluyan a "La tira de Cargols, Humor baboso" como "Mejor obra de autor español de 2012" y a mi: Francesc Llopis FRANCHU, como "Autor revelación español de 2012". 

Seguramente no lo consiga, porque no tengo ni las plataformas ni los amigos influyentes necesarios, pero me gustan los retos y sé que no voy a perder nada por intentarlo... Así que... ¿ME AYUDAS?


********************************************* 

Molt bon dia frikis y frikas! L'altre dia gràcies a l'amic Andres PSN vaig assabentar-me que FICOMIC ja había publicat el llistat de novetats editorials de cómic de 2012 (ver pagina 3 del pdf), i quina va ser la meva sorpresa al veure que no només apareix el còmic "La tira de Cargols, Humor bavós" si no que a més apareix com a únic còmic autoeditat del 2012, sé que no es cert, conec més companys que aquest 2012 han aconseguit autoeditarse un còmic, de fet en tinc alguns d'aquests còmics... Però si volen deixar-me sol davant de tots aquests gegants editorials accepto el repte i faré campanya per aconseguir que el meu còmic sigui un dels nominats a "Millor obra d'autor espanyol de 2012", o "Autor revelació espanyol de 2012" m'és igual, la qüestió es intentar-ho! 

Així que faig una crida a tots/es els/les companys/es del llapis i a la resta de professionals del sector del còmic a que en els seus fulls de votacions de la 1a fase incloguin a "La tira de Cargols, Humor bavós" com a "Millor obra d'autor espanyol de 2012" i a mi: Francesc Llopis FRANCHU, como "Autor revelació espanyol de 2012". 

 Segurament no ho aconsegueixi, perquè no tinc ni las plataformes ni els amics influents necessaris, però m'agraden els reptes i sé que no en perdre res per intentar-ho... Així doncs... M'AJUDES?

8 comentarios:

  1. Homeeeeee!!!! porsupuestisisisimo que tens el meu vot, recolçament i el que faci falta, com si hem de tallar la diagonal. Allà estaré mestre. SORT!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies company!!! T'aviso quan vagi a tallar la Diagonal, necessitaré gent! jejeje

      Eliminar
  2. També tens el meu vot crack!!!

    ResponderEliminar
  3. Felicitats! Compta amb aquest company RESCATALLAT

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Guillem! Per cert ja hem diras si tens alguna web o blog amb les teves carcatures...són genials!

      Eliminar
  4. Felicitats! Compta amb aquest company RESCATALLAT

    ResponderEliminar
  5. No, tiu. M'hi he de posar un dia d'aquests. Sóc un mandrós sense remei. Per cert, el PDF que m'ha arribat amb el mail de l'Ignasi està corromput. Me'l pots enviar novament aqui:
    guillemescriche@gmail.com

    Merci

    ResponderEliminar